Hit enter to search or ESC to close

  • Nieuw Zeelandse Avontuur Reizen

Nieuw Zeelandse Avontuur Reizen

Nieuw Zeelandse Avontuurlijke reizen

verken, beleef & geniet van het beste van Nieuw-Zeeland.

Voor bijna 30 jaar reizen wij door de verbluffende gebieden van Nieuw-Zeeland & we zouden dit graag met je willen delen. Onze unieke reizen zijn een perfecte manier om de schoonheid en spanning van Nieuw-Zeeland met haar vriendelijke mensen te ervaren.

Reis met de experts van nieuw-zeeland

Wij zijn een team van lokale mensen die zich specialiseren in het creeren van unieke tours, combinaties van avontuurlijke activiteiten, mooie wandelingen, fiets ritten & accommodaties in uitstekende locaties. Onze lokale kennis en ongeëvenaarde ervaring verzekert jou een reis van je leven. Je hoeft niet alleen op ons woord te vertrouwen - Flying Kiwi is het enige NZ bedrijf wat beloond is voor ‘’Best Adventure Travel Companies on Earth’’ en ‘’World Travel Awards’’.

fijne en flexibele toer opties

Met Flying Kiwi bepaal je zelf hoe jij je dag doorbrengt. Of je nu een buitenlucht liefhebber of het liever wat rustiger aan doet, onze reizen bieden zoveel avontuur als je wilt. Reizen variëren van 3-28 dagen en er is de flexibiliteit om langere pauzes tussendoor te nemen op elk moment. Zomer en winter opties zorgen ervoor dat u de best mogelijke ervaring krijgt, ongeacht de weersomstandigheden. Wij verzorgen ook studenten of charter reizen.

Grote groepen van reizigers met gedeelde passie

Onze groepsgemiddelde bestaat uit 18 personen vanuit alle delen van de wereld. We reizen met op maat gemaakte busvervoer, ontworpen om onze gehele uitrusting, eten, fietsen en sport artikelen te vervoeren. Lokale reisbegeleiders met brede kennis verzekeren dat de reis probleemloos en veilig verloopt.